В "На Сина ми" ще откриете шест цветни илюстрации, заедно със стиховете, заради които са създадени, както и шест от Картичките-Посоки вдъхновение за всеки ден. Пресъздадени са върху арт картон, за да бъдат след време малък "сборник" от красиви спомени Темата е тази, която е кодирана още в заглавието. Книжката пътува към Майчините Сърца красиво опакована с възможност да се отвори и пише на специално оставената за целта страничка "Искам да ти кажа..." и с подарък- картичка "На Дъщеря ми".

През годините съм посветила много от стиховете си както на Децата ми, така и на Детето в мен. Не беше трудно част от тях да ги събера в малка книжка- Обръщение и Завет от Родител към дете.

Когато съм неДоволна от себе си, се сещам за децата си и спирам да се "съдя". Защото въпреки грешките във "възпитателня" процес, станаха Прекрасни Хора! Да бъда "избрана" от тях за Майка е Чест за мен и Привилегия!
Първите си стихове събрах в книжка заради малката ми дъщеря Йовина, която обича поезия. Тя беше нейния Коледен Подарък.
Стана така, че моя приятелка ме помоли да направя специално за нейното Момиче (което става на 20) книжка, която да е малък сборник от картичките, които пиша и рисувам, за да бъдат "завет" към Детето й.
Така Вселената ???? ми показа, че нещо отдавна замислено от мен, най-после трябва да бъде и случено!


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Книжка "На Сина ми"

  • Код на продукта: Product 608
  • Наградни точки: 300
  • Наличност: В наличност
  • 22.00лв.