Условия за ползване

Условия за ползванеУсловия за ползване

Общите условия за използването на мобилната версия, както и на Facebook страницата ни ви кани да се запознаете с отговорностите ,които вие поемате като клиент на "Предмети с Душа", както и с нашите задължения.

Конфиденциалността на нашите клиенти и техните данни са гарантирано запазени. Фирмата ни изисква единствено  данните, които са нужни, за да предложим и подсигурим желана от вас услуга.

Като потребител на сайта на "Предмети с Душа" вие имате правото да разглеждате и зареждате всички продукти от сайта ни или Facebook страницата ни само и единствено за лични цели, не търговска цел. Всяко подобно деяние се приема за нарушение на авторските права, както и посегателство над търговската марка. Това е и причината компанията да запази правото си да ограничи вашият достъп до сайта и страницата ни в социалната мрежа, ако има нарушение на правата и задълженията, както и на законовите наредби на република България.

"Предмети с Душа" запазва правото си да променя информацията, елементите, както и други материали в уеб сайта, без известяване. Промяната на цената на даден артикул е напълно възможна по всяко време без да уведомяваме предварително потребителя за което. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била валидна по време на направата на поръчката.

Как да закупите продукт от нашият сайт?
Изберете желаният от вас продукт, свържете се с нас на посочените телефони или по e-mail за потвърждение на вашата покупка, както и доставка.
За да сте клиент на фирмата е необходимо вие да сте на поне 18 години.

Промяна или анулиране на поръчката.

Вие може да промените вашата поръчка 24 часа преди тя да е изпълнена. Вие ще получите потвърждение дали сме приели промяната ви по е-емайла ви или с обаждане от наша страна. Промяната трябва да е само и единствено в писмен вид изпратена на нашият е-емайл.


Ние защитаваме нашата търговска марка зорко. Всички използвани материали в сайта са търговска марка и са защитени от авторско право, разпространението им с друга от личната цел е подсъдимо и наказуемо.